Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA’YA MİLAS’IN HER NOKTASINDA YOĞUN İLGİ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA’YA MİLAS’IN HER NOKTASINDA YOĞUN İLGİ…
Aday olduğu ilk andan itibaren saha çalışmalarına, özellikle de vatandaş buluşmalarına önem veren Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan Adayı üştü Yiğitkaya gördüğü ilgiden memnun kalırken, bu ilgiyi hizmete susamış Milaslıların 31 Mart’a gün saymalarına bağlıyor.

Kendisine ve birlikte yola çıktığı meclis üyesi adayı arkadaşları için 5 yılın yeterli olduğunu vurgulayan Yiğitkaya; “1 Nisan sabahından itibaren parti rozetimizi çıkaracak, hiç kimseyi ötekileştirmeden, oy verdi, vermedi ayırımı yapmadan Milas’ın her bir noktasına hizmet gitmeye başlayacak” dedi.
MİLAS’IN HER NOKTASI BİZİM İÇİN AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR
Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşan Yiğitkaya, Milas için 30 yılın sonunda değişimin vakti geldiğini, ‘ben değil, biz’ olarak bu şehrin hak ettiği hizmetlerle buluşacağını belirterek; “Milas’ın her bir noktası bizim için ayrı bir önem taşıyor. Hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmadan, kent merkezi, kırsal diye ayırmadan, hiçbir Milaslıyı diğerinden farklı görmeden söz verdiğimiz her hizmeti hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız. 
Bizim için 5 yıl yeter. Çünkü boş işlerle uğraşmaya, zaman kaybetmeye tahammülümüz, dahası Milaslılara zaman kaybettirmeye niyetimiz yok. Her noktasından tarih fışkıran, sahip olduğu zenginlikleri saymakla bitmeyen bu kenti 30 yıldır hizmetle buluşturamayanlara 5 yılda nelerin başarılabileceğini Milaslı hemşehrilerimiz ile birlikte göstereceğiz. 
Hemşehrilerimizden 5 yıllığına alacağımız yetkiyi makam koltuklarında değil, sokakta, halkın içinde geçirecek, merkez, kırsal ayırımı yapmadan en ücradaki dağlık alana bile hizmeti ulaştırarak vatandaşın huzurunu ve rahatını sağlayacağız” vatandaşın ilgisine teşekkür ediyor.
PAZARYERİNDEN STADA, STK’LARDAN ESNAF ZİYARETİNE YOĞUN BİR TEMPO…
Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, ittifak ortağı AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, meclis üyesi adayları ve partilerin diğer yönetim organlarıyla bir bütünlük içerisinde çalışmalarını sürdürürken, gündüz bölümlerinde ilçenin hangi noktasında olursa olsun kurulan halk pazarlarına giderek, pazarcı esnafı ve vatandaşla buluşurken, ilçe genelinde düzenlenen her türlü spor, sanat, kültür ve sosyal faaliyetlere de katılarak Milaslı seçmenle bir araya geliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ: “TÜRKİYE’NİN ‘GÖÇMENİSTAN’ OLMASINA İZİN VEREMEYİZ…Önceki Haber

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ: “TÜRKİYE’NİN ‘GÖÇMEN...

Başkan Adayı Topuz’un Salı MesaisiSonraki Haber

Başkan Adayı Topuz’un Salı Mesaisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar