Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA : “MİLAS’I HER NOKTASINI HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN DESTEK İSTİYORUM”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA : “MİLAS’I HER NOKTASINI HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN DESTEK İSTİYORUM”
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, Güllük’teki seçim ofisinin açılışında kalabalığa yaptığı konuşmada, ilçenin her noktasında yaşanan sorunların farkında olduğunu, bu sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırmak ve bütünüyle Milas’ı hizmetle buluşturmak için arkadaşlarıyla birlikte hazır olduklarını söyledi.

2014 öncesi belde olan ancak büyükşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüşen Güllük, bir anlamda Milas’ın turizme açılan pencerelerinden birisi ve bu anlamda tüm belediye başkan adaylarının da ayrı bir önem verdiği yer olarak biliniyor. 


Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya da, Güllük Mahallesi’nde seçim ofisi açılışını gerçekleştirerek, mahalle sakinlerine sorunları bildiğini ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyerek 1 Nisan’dan itibaren 5 yıllık süreçte Milas’ın her noktasına eşit hizmet sözü verdi.
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’nın Güllük’teki seçim ofisinin açılışı için tören düzenlenen törene; Başkan Adayı Yiğitkaya’nın yanı sıra; AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongun, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve Güllüklüler katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan açılış töreninde ilk konuşmayı MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongun yaptı. Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’nın her zaman yanında olduklarını ifade eden Ongun, belediye seçimlerinin önemine dikkat çekerek 31 Mart’ta Milas’ın hizmetle buluşacağını söyledi.
Ongun’un ardından AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik de yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’nın, uzun yıllar siyasetin içerisinde olduğunu belirterek; “Mevcut yönetimin Güllük’e bir değer katamadığı. Bu nedenle Milas’ı ve bağlı bulunan tüm mahalleleri AK Parti’nin hizmet odaklı belediyeciliğiyle buluşturmak istiyoruz” dedi.


Milas’ın her bir köşesinde olduğu gibi Güllük’te de eksiklikleri bildiğini söyleyen Çelik, Güllük’e denizcilik ve turizm alanında bir yüksek okulu kazandırmak, Güllük’e hizmet etmek için gereken her şeyi yapacağının sözünü verdi.
Açılışta, AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi Adayı olan isimler tanıtıldıktan sonra kürsüye, Cumhur İttifakı’nın Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya davet edildi.
Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, “Milas’ın neresini tutsanız elinizde kalıyor. Milas buna mahkum değil.” Diyerek söze başladı ve şöyle devam etti:
“Güllük’ün de sorunlarının, ihtiyaçlarının ve taleplerinin farkındayım. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerden başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Başkanlığım döneminde Güllük’teki belediye binası daha aktif hale gelecek. Bayrak Tepesi’nde bir seyir terası ve tesis yaparak belde sakinlerinin nefes almasını sağlayacağız. Balıkçılık bu bölge için önemli bir gelir kaynağı ve bu nedenle modern bir balıkçı barınağı yaparak balıkçılarımızın daha fazla gelir elde etmesini sağlayacağız.”
“GÜLLÜK’TEKİ SU FATURALARI ÜZERİNDEKİ BELEDİYE KATKISINI KALDIRACAĞIM”
Güllüklülerin M. Yavuz Demir döneminde 35 km öteden su getirilerek suya kavuştuğunu söyleyen Yiğitkaya, faturalara bakıldığında Güllük’teki su faturasının Milas’tan az olduğunu söyledi. “Belediye Başkanı olduğumda su faturaları üzerindeki belediye katkısını kaldıracağım. En önemli ihtiyaçlardan biri olan modern kanalizasyon sistemini de yapmak için de tüm gücümle çalışacağım” diyen Yiğitkaya, 31 Mart için Güllüklü seçmenden destek istedi.
Yapılan konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkanı Rüştü Yiğitkaya’nın Güllük Seçim Ofisi, kurdele kesimiyle hizmete açıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Kuvayi Milliye Anıtı AçıldıÖnceki Haber

Milas’ta Kuvayi Milliye Anıtı Açıldı

FEVZİ TOPUZ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYORSonraki Haber

FEVZİ TOPUZ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar