Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Bafalı Özdemir de İYİ Parti’den başvuruda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bafalı Özdemir de İYİ Parti’den başvuruda bulundu
Bafa Mahallesi’nden muhasebeci Eray Özdemir, Belediye Meclis üyeliği için İYİ Parti’den başvuruda bulundu.

2024 yerel seçimleri için hazırlık çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de Milas Belediyesi Meclis Üyeliği için başvurular devam ediyor.
Bafa mahallesinde tanınan muhasebeci Eray Özdemir de Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu. İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce’ye başvuru dosyasını ileten Eray Özdemir, Milas için hizmete hazır olduğunu, hizmet için çıkılan yolda İYİ Partililerle yol almanın kendisi için gurur verici olduğunu belirten Özdemir, “Milasımıza yapılmayan hizmetlerin teker teker yapılması için bir yola çıkılıyor. İnşallah hem partimizin adayı hem de meclis üyesi aday arkadaşlarımızla bu yolda başarılı olacağız. Milasımızı İYİ’lerle yöneteceğiz. Allah sonumuzu hayırlı eylesin. Amacımız Milas’a hizmet etmek. Bu amaç doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
MİLAS İÇİN DAHA İYİ BİR GELECEK İNŞA ETMEK ADINA DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR 
Özdemir’in başvurusundan dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan İnce, önümüzdeki yerel seçimlerin Milas için önemli bir dönemeç olduğunu ifade ederken şunları söyledi:
“Yaklaşan yerel seçimler, Milas’ın geleceği açısından hayati bir dönemeçtir. İlçemizin kalkınması, halkımızın refahı ve yaşam kalitesi için büyük bir fırsattır. Değişim ve gelişim, Milas’ın hak ettiği seviyeye gelmesi adına zorunluluktur. Yerel yönetimlerde görev alacak isimlerin, şeffaf, katılımcı ve halka hizmet odaklı bir anlayışla hareket etmeleri gerekmektedir. Milas için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına değişime ihtiyaç var.”
BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI
Öte yandan İYİ Parti’de belediye başkan aday adaylığı ve belediye meclis üyeliği aday adaylığı için belirlenen süreler uzatıldı.
Parti tarafından Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı ve de Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru süresi 22 Aralık olarak belirlenmişti. Yapılan son açıklama ile belediye başkan aday adaylığı için sürenin 12 Ocak’a, belediye meclis üyeliği için ise 15 Şubat tarihine ertelendiği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZÜLKÜF GENÇ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİÖnceki Haber

ZÜLKÜF GENÇ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSU...

Aday Adayı Tokat Ortaca’da Bir Dizi Ziyaret GerçekleştirdiSonraki Haber

Aday Adayı Tokat Ortaca’da Bir Dizi Ziya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar