Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AYDIN AYAYDIN, MİLAS’TAKİ KAMULAŞTIRMA İÇİN DEVREDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AYDIN AYAYDIN, MİLAS’TAKİ KAMULAŞTIRMA İÇİN DEVREDE
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Milas’ta Akbelen Orman bölgesinde 190 parselin kamulaştırılması ile ilgili olarak devreye girdi.

Her zaman yeşilin ve doğanın yanında yer aldığını, bundan sonra da yer almaya devam edeceğini vurgulayan Ayaydın kamuoyu ile paylaşılmak üzere şu açıklamayı yaptı:

Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre Muğla Milas'taki Akbelen Ormanı çevresinde 190 parsellik tarım arazisinin linyit maden sahası olarak kullanılmak üzere Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırıldığını üzülerek öğrendim. 

Evet enerjiye ihtiyacımız var ve bunu ithal kaynaklar yerine yerli kaynaklarla sağlama konusundaki hassasiyeti de son derece makul buluyorum. Ancak Muğla için tarımın, doğaya saygılı sürdürülebilir turizmin de çok değerli  olduğuna dikkat çekmek istiyorum.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, 2 ayı aşkın süredir yaptığım saha çalışmalarında Muğla’nın denizine, yeşiline sahip çıkılması gerektiğini sürekli vurguladım ve vurgulamaya da devam edeceğim..Nitekim, bu konudaki samimiyetimi Fethiye ve Marmaris körfezindeki deniz kirliliğine yönelik çabalarımı dikkate alarak test edebilirsiniz. Bu konuyu Cumhurbaşkanı’mıza ilettiğim anda gördüğüm ilgi ve hızlı reaksiyondan aldığım cesaretle,  bu kamulaştırma konusunda da kendimi sorumlu hissederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde girişimde bulundum ve kararın gözden geçirilmesini talep ettim.

Umuyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda kamulaştırmadan etkilenecek hemşehrilerimizeyardımcı olacak ve desteklerini esirgemeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla arz ederim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Daha yaşanabilir bir Muğla hayaline katkı sağlayacağımÖnceki Haber

Daha yaşanabilir bir Muğla hayaline kat...

Milas Belediyesi “Eserlerimiz Milas’a Miras Kalacaktır” Sloganıyla Toplu Açılış Töreni GerçekleştirecekSonraki Haber

Milas Belediyesi “Eserlerimiz Milas’a Mi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar