Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Akyer: “Muğla milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akyer: “Muğla milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum”
Milas siyasetinde önemli roller üstenmiş, partinin gençlik kolları, ilçe yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan, ilçe başkanlığı görevini de bir dönem sürdüren Levent Akyer, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu…

Milas siyasetinde önemli roller üstenmiş, partinin gençlik kolları, ilçe yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan, ilçe başkanlığı görevini de bir dönem sürdüren Levent Akyer, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu… Akyer’in aday adaylık açıklama ilk önce parti binası içerisinde yapılması planlanmıştı. Fakat yoğun katılımdan dolayı açıklama parti binası dışına alındı. Aday adaylık konuşmasını yapan Akyer, “Muğla bizim hayatımızdır. Yaşadığımız ve yaşayacağımız şehirdir. Edindiğim bilgilerimle Muğla’ya ve ülkeme faydalı olabilmek, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında şerefle, gururla ve azimle çalışabilmek için dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Muğla milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili başlatılan süreç devam ediyor. Bu süreçte partilerde aday adaylığı yoğunluğu yaşanıyor. AK Parti Muğla İl Teşkilatı da aday adaylık konusunda yoğun mesai harcayan teşkilatlardan oldu. Şimdiye yaklaşık 50 kişinin aday adaylık için başvuruda bulunduğu öğrenildi.
KALABALIK BİNAYA SIĞMADI
Muğla’dan Milletvekili Aday Adayı olma kararı alan ilçemizin siyasetçilerinden ve iş insanlarından Levent Akyer de il teşkilatına giderek başvurusunu yaptı. Daha sonra ise AK Parti Milas İlçe Binası önünde aday adaylığı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İlk başta parti binası içerisinde yapılması planlanan açıklama, yoğun kalabalığın parti binasına sığmaması üzerine parti dışında bulunan parkta gerçekleştirildi.
Akyer tarafından düzenlenen açıklamaya, geçmiş dönemlerde AK Parti Milas İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Murat Güngören, Durmuş Cüce, Bülent Demir, Fahri Acar, eski il genel meclis üyesi Yusuf Esen, partinin belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Hasan Çemrek, Yusuf Esen, Mustafa Turhan mahalle muhtarları, gaziler katıldılar.
Kalabalığa yönelik ilk konuşmayı AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yaptı. Çelik, aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra ise etkinliğe katılan partinin diğer aday adayları Yusuf Esen, Hasan Çemrek ve Mustafa Turhan sırasıyla birer konuşma yaptılar.
BENİ ONURLANDIRMIŞTIR
“Kıymetli zamanınızı ayırarak bana destek vermek için burada bulunmanızdan dolayı hepinize en derin sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasına başlayan, AK Parti Milas İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Levent Akyer, “Şahsıma gelen yoğun talepler üzerine liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK davamız için şahsım adına milletimizin hizmetine talip olma gayesinin bir tezahürü olarak yaptığım AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığı açıklamasına teşrifleriniz beni onurlandırmıştır. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum sağolun varolun” dedi.
TÜM KAYIPLARI KISA SUREDE TELAFİ EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
6 Şubat’ta meydana gelen büyük depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dileyerek konuşmasını sürdüren Akyer, “depremlerde yaralanan vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve güçlü iradesi ile ortaya koyduğu kararlılık ile tüm kayıpları kısa surede telafi edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
MUĞLA VİZYONU OLAN BİR ŞEHİRDİR
Akyer açıklamasının devamında şunları dile getirdi:
“Değerli gönüldaşlarım. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Seni görmeyen güzel gördüm demesin’ dediği Muğla bizim hayatımızdır. Yaşadığımız ve yaşayacağımız şehirdir. Muğla sahip olduğu hava, kara ve deniz ulaşım imkânları ile gerek güçlü alt yapısı, verimli ovaları ve doğal güzellikleriyle vizyonu olan bir şehirdir. Şundan eminim ki; Muğlamız üretim, ekonomik kalkınma ve sosyal refah alanında çok güzel günler görecektir.
Sanayi ve tarım sektöründeki lojistik ve pazarlama projelerimiz, sağlık turizmi alanındaki çok büyük potansiyelimizi harekete geçirecek, organizasyon ve tanıtım hamlelerimiz, doğal ve tarihi zenginliğimizi turizm sektöründe üst sıralara taşımak için çalışacağız. Muğlamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyon hedeflerinde hizmette çalışan ve ulaşan şehir olacaktır.
MUĞLA MİLLETVEKİLİ OLARAK HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Ailemiz olan AK Parti’nin gençlik kollarında başlayan siyasi mücadelemiz ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı, Milas Belediye meclis üyeliği ve Milas İlçe Başkanı olarak devam etti. Sağlık yönetimi eğitimim, uzun yıllardır yürüttüğüm sivil toplum kuruluşu başkanlığı faaliyetlerinden edindiğim deneyimlerim, özel sektör alanında kurmuş olduğum firmalar ve verdiğim mücadeleden edindiğim bilgilerimle Muğla’ya ve ülkeme faydalı olabilmek, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında şerefle, gururla ve azimle çalışabilmek için dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Muğla milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.
KARDEŞİNİZ OLARAK SÖZ VERİYORUM
Nasip olur milletvekili olursam, ulaşılabilir olacağıma ve vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağıma içinizden bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor ve çetin günlerde, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak güç ve iradenin, milletin sevgisini kazanmış, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası da olamayacağına inancımız tamdır. Kurulduğu günden beri her kademesinde şerefle görev aldığım AK Partimizden Muğla Milletvekili aday adaylığımın, kendim ailem Muğlamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederken, hepinize desteklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Sağolun varolun.”

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediyesi ‘Arama Kurtarma Ekibi’ OluşturuyorÖnceki Haber

Milas Belediyesi ‘Arama Kurtarma Ekibi’...

Seçmen listeleri askıya çıktıSonraki Haber

Seçmen listeleri askıya çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar