Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Akşener’e Milas’ta Yoğun Karşılama..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener’e Milas’ta Yoğun Karşılama..
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı-Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı-Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, çok sayıda parti milletvekilleri, İYİ parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, başta Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan olmak üzere çok sayıda çevre illerin il ve ilçe başkanlarıyla birlikte Milas merkezde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Genel Başkan Akşener Kadıağa Caddesi’nde toplanan vatandaşlara da seslenerek, “Kim gelirse gelsin hesap sormaktan korkmayın” dedi.

Bugün saat: 11.00 sularında Milas-Bodrum Havalimanına ulaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindekileri, teşkilat mensupları ve kalabalık bir vatandaş grubu karşıladı.

 

 

Uzun araç konvoyu eşliğinde Milas merkeze ulaşan Genel Başkan Akşener, ilçe merkezindeki Kadıağa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, özellikle pandemi sürecindeki sıkıntılarını dinledi. Genel Başkan Akşener; “Buraya bugün oy istemeye, siyaset yapmaya, partimin propagandasını yapmaya gelmedim. Bugün arkadaşlarımla birlikte sizleri ziyaret ederek, sorunlarınızı, sıkıntılarınız dinlemek ve ülkeyi yönetenlere bunları aktarmak için buradayım.

 

 

Nasıl ki esnaf için müşteri velinimet ise, seçmen de siyasetçi için aynıdır. Oylarınız artık midenizdedir. Oradan onu çıkarmak kolay değildir, kolay da olmamalıdır. Yarın seçim zamanı kim gelirse gelsin, oy istediği zaman sizin için ne yapacağını sorun. Bulunduğunuz, yaşadığınız yerle ilgili hangi projelerinin olduğunu sorun. Kısaca hesap sorun” diyerek söze başladı ve sonrasında esnafın kendisine aktardıklarını dinledi.

 

 

Bazı esnaf pandemi döneminde verilen desteklerden yararlanamadığını, bazısı da banka kredileri başta olmak üzere; vergi, fatura ve diğer zaruri giderleri ödemekte zorlandıklarını, çalışan personelin bir kısmını ücretsiz izine ayırırken, bir kısmının da işsizlik maaşı ile bu süreyi geçirmeye çalıştığını söyledi.

 

 

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı üyelerin sorunlarını Genel Başkan Akşener’e iletirken, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da, Milaslı çiftçinin sorunlarını aktardı.

 

 

SANDALYENİN ÜZERİNE ÇIKARAK KALABALIĞA SESLENDİ

 

 

Cadde üzerindeki esnaf ziyaretin ardından toplanan kalabalığa, bir sandalye üzerine çıkarak seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Bazıları lüks salonlarda, kürsülerden seslenir, bana da gördüğünüz gibi bir sandalyenin üzerinden seslenmek düşüyor. Ben bu durumdan çok memnunum. Çünkü böylece sizlere daha yakın oluyorum. Son bir yılda ülkemin her köşesini karış karış geziyorum. Vatandaşımla her ortamda bir araya geliyor, onların derdine de, sevincine de ortak olmaya çalışıyorum.

 

 

Yarın seçim günü gelip çattığında, ben veya başkaları gelip sizlerden oy isteyecek. Bugün size sahip çıkmayanlardan, sizin derdinizi, sıkıntınızı çözmeye çalışmayanlardan o gün hesap sorun. Korkmayın. Sizler bu ülkenin gerçek sahibi, asıl olan sizlersiniz” dedi.

 

 

Genel Başkan Akşener’in ziyaret programına; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe başta olmak üzere, çok sayıda belediye meclis üyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşu, oda ve derneklerin başkanları, mahalle muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

 

 

Davul-zurna ile karşılanan Genel Başkan Akşener’e, Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, üzerinde genel başkanın ismi yazılı Yağlık (Yörük kıyafetinin bir parçası) ve çiçek takdim ederken, toplanan kalabalık sık sık Genel Başkan Akşener lehine sloganlar attı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEN KONSEPTİYLE HİZMETE BAŞLADIÖnceki Haber

MİLAS NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEN KONSEPTİ...

ALAÇAM MAHALLESİ’NDEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDISonraki Haber

ALAÇAM MAHALLESİ’NDEKİ YANGIN KONTROL AL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar