BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Ak Parti’den aile buluşması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti’den aile buluşması
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Muğla'da AK Parti’nin yeni yönetimi, milletvekili ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nca “buluşma” toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, 13 ilçe başkanı, Cumhur İttifakı belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri katıldı.
“GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ”
Toplantıda 1 Şubat tarihinde il kongresi sonucu göreve seçilen yönetim ve yürütme kurulu üyeleri teşkilata tanıtıldı. İl Başkanı Kadem Mete toplantı öncesinde açıklamalarda bulunarak “İl Kongremizi tamamladık. İlçe kongrelerimizi daha önce tamamlamıştık. Kadın ve Gençlik kollarımızın da kongrelerini tamamlanması ile kongre sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Bizler de teşkilatımızı bir araya getirip hem bir tanışma hem de bir istişare ortamı olsun istedik. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz toplantımıza milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir Beyefendi ve Yelda Erol Gökcan Hanımefendi de katıldılar. Bir aile buluşması olarak nitelendirebileceğimiz toplantımıza katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz önce 2023 de vekil sayımızı arttırmak, sonra da yerel seçimlerde 7 olan belediye sayımızı arttırıp büyükşehir belediyesini Ak Belediyecilik ile tanıştırmaktır. Başarı için gerekli olan en önemli şey güçlü bir teşkilata sahip olmaktır. Biz bu teşkilata sahibiz. Birlik ve beraberliğimiz ise en önemli güvencemiz. Yeni katılımlarla üye sayımızı her geçen gün arttırıyor, gücümüze güç katıyoruz. Şimdiden 2023 ün hazırlıklarını yapıyoruz” dedi. 
“OSMAN GÜRÜN MUĞLA’YI 6 İLÇEDEN İBARET SANIYOR”
İl Başkanı Mete açıklamasının devamında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e tepki gösterip, Osman Gürün’ün sadece CHP’li belediye başkanları ile toplantı yapmasını eleştirerek; “Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün geçtiğimiz günlerde belediye başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Ne yazık ki yine ayrımcı ve ötekileştiren tavrını sürdürerek, toplantıya sadece CHP’li belediye başkanlarını davet etmiş. Kendisini hala Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmeyen, Muğla’yı Menteşe’den ibaret gören belediye başkanının bu tavır ve tutumunu yanlış bulduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu tavır ve tutumlara inat birlikten, beraberlikten ve kardeşlikten asla taviz vermeyeceğiz” dedi. 
“ÇOK GÜZEL BİR UYUM İÇİNDEYİZ”
Toplantıda konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise “Teşkilatlarımızla, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla çok güzel bir uyum içindeyiz. Bizler Muğlalı hemşerilerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri 24 saat esasına göre yerine getirmeye çalışıyoruz. Yakaladığımız bu enerji inşallah 2023 ve 2024 seçimlerinde bizim için çok daha farklı bir Muğla anlamına geliyor” derken, Yelda Erol Gökcan; “Genel Başkanımız liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, kutlu yürüyüşümüze milletvekilleri, il başkanımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve kongre sürecinde göreve gelen dava arkadaşlarımıza birlikte devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihindeki özellikle siyasi parti yapılanmaları içinde şu anda AK Parti’nin yapmış olduğu bu reformu bugüne kadar hiçbir siyasi hareket gerçekleştirememiştir. Bu yüzden heyecanlıyız. Bu kadrolar, Muğla’da siyasetin geleceğine mührünü vuracaktır. Teşkilatımızın büyük coşku ve enerjisinin 2023 seçimlerine de yansıyacağına yürekten inanıyorum. Ak Parti Teşkilatları tüm kademeleriyle özellikle gençleriyle Muğla’mızda ve ülke genelinde de ses getirmeye hazırlanıyor. Zaman, bir olma, birlik olma, beraber olma, teşkilat olarak, birbirimize kenetlenme, kucaklaşma ve çalışma zamanı. 
Halkımıza dokunma, dertleriyle dertlenme, sevinçleriyle sevinme dönemindeyiz. Hiçbir siyasi görüşü dışlamadan tüm hemşerilerimizi dinlemeli, onlara ulaşmalı ve her bir bireyi kazanmak için gayret sarf etmeliyiz. Bir dahaki seçimlerde milletvekili sayımızı 5’e, 6’ya çıkarmak, Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için şimdiden çalışmalara başlamalıyız. Yeni yönetimimizle birlikte; aşkla, şevkle “Memleket işi gönül işi”, “Yaparsa yine AK Parti yapar” şiarı ile kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” dedi.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YÖRÜKLERDEN TABLET VE KIRTASİYE YARDIMI…Önceki Haber

YÖRÜKLERDEN TABLET VE KIRTASİYE YARDIMI…

“Dinamik bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz”Sonraki Haber

“Dinamik bir Türkiye için çalışmaya deva...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar