BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

AK PARTİ ZİYARETLERİNE SAKARKAYA’DA DEVAM ETTİ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ ZİYARETLERİNE SAKARKAYA’DA DEVAM ETTİ.
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
AK Parti Milas İlçe Teşkilatı, Sakarkaya Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Emin Çelik, vatandaşların taleplerini dinledi, gerçekleştirilen ve devam eden çalışmaları anlattı.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Emin Çelik Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir’in danışmanı Emre Güçlü ve ilçe teşkilatı yöneticileri, Sakarkaya'da DSİ tarafından yaklaşık 1 aydan beri devam eden su arama çalışmalarının olumsuz sonuçlanmasına rağmen bölge halkının mağdur olmaması için aramaya devam edilmesi hususunda aracı olduklarını söyledi.
İlçe Başkanı Emin Çelik, tüm çalışmaların Muğla Valiliği bünyesinde yürütüldüğünü belirterek, "Yollarımız çok kötü dediniz, dere ıslahı ile ilgili problemimiz var dediniz. 1 hafta boyunca makinelerimiz burada çalıştı. 1 haftadır orman ekiplerimiz sizlerin ekmek teknesi olan zeytinlerimizin yolunu açmak için gece gündüz uğraşıyor. Bunların hepsi bizim gözümüzün nuru, Sakarkaya'ya verdiğimiz değerin bir ölçüsüdür. Sizlere söz veriyorum. Önümüzdeki seçimlere kadar buraya 10 bin metrekare parke vermek boynumuzun borcu." dedi.


Çelik, gölet projesi ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Partili milletvekilleri ile görüştüğünü belirterek "Sayın bakanımıza şunu söyledim: Benim bölgemde bir köy var, yüzde 90 küsur oyla cumhurbaşkanına destek veriyor ve bu destekten dolayı mevcut belediye tarafından cezalandırılıyor. Burada su ihtiyacımız var. Bu nedenden dolayı sizden yardım bekliyoruz dedim. Sağolsun kıymetli bakanımız 'Sakarkaya'ya önce başlayacaksınız' talimatını verdi. İnşallah göletimiz de yapılıyor. Sakarkaya'ya borcumuzu ödemeye çalıştık.Yeter mi? Tabi ki yetmez." ifadelerini kullandı.


Çelik sözlerini, "AK Parti için 
Sakarkaya nazar boncuğudur. AK Parti için Sakarkaya'ya hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur diyerek sonlandırdı.

Konuşmanın sonunda Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in danışmanı Emre Güçlü de söz alarak sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ile devam ediyoruz ben taleplerinizi iletmek adına buradayım ve Ankara’da tüm sorunlarınız bir bir takipçisi olmak için sayın başkanım Emin Çelik ile buradayım diyerek M.Yavuz Demir’in selamlarını iletti.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Camiasını Üzen Vefat..Önceki Haber

Eğitim Camiasını Üzen Vefat..

MİLAS ZEYTİNYAĞINDA YENİ BİR MARKA DAHA: MİLAS HASADISonraki Haber

MİLAS ZEYTİNYAĞINDA YENİ BİR MARKA DAHA:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar