Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK PARTİ MİLAS İLÇE BAŞKANI ÇELİK’TEN SERİ HİZMETLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ MİLAS İLÇE BAŞKANI ÇELİK’TEN SERİ HİZMETLER
AK Parti Milas İlçe Başkanlığına seçilen Emin Çelik, göreve geldiği günden bu yana son hızla sürdürdüğü teşkilat çalışmalarının yanı sıra Milas ilçesinin özellikle kırsal mahallelerinde uzun zamandır çözülmeyi bekleyen kronik sorunlarına da el atarak ilk aylarından itibaren yükselen bir başarı grafiği çiziyor.

26 Eylül’de gerçekleştirilen kongrenin ardından kısa sürede faaliyetlerine başlayan İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri geçen kısa zaman zarfında yaklaşık 3 bin yeni üyeyi Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katmayı başardı.

Memleketi de Milas olan AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in destekleriyle teşkilat çalışmaları kapsamında Milas’ın 132 mahallesinin büyük bölümünü ziyaret ederek sorunlar üzerine titiz bir çalışma yürüten Çelik’in başarılı grafiği Muğla siyasetinde de dikkat çekiyor.

Özellikle uzaktan eğitim sürecinin başlamasıyla ortaya çıkan iletişim altyapısı yönündeki taleplere öğrencilerin ve vatandaşların mağdur olmaması için Muğla Milletvekili Yavuz Demir’in desteğiyle özel bir ilgi gösteren teşkilat, bu kapsamda 14 mahallenin internet sorunlarını hızlı bir şekilde çözdü.

12 mahallenin de uzun yıllardır bekleyen elektrik şebekesine yönelik talepleri de çözüme kavuşturularak vatandaşların memnuniyeti sağlandı.

Ayrıca cep telefonu şebekelerinin güçlendirilmesi amacıyla Bilgi Teknolojileri Kurumuyla görüşülerek 3 bölgenin sorunlarının çözümü için de girişimler başlatıldı.

KIRSALIN EN ÖNEMLİ İHTİYACI PARKE SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kırsal mahallelerde yaşayanların yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla AK Parti’nin en önem verdiği parke ve çok amaçlı düğün salonu hizmetlerine yönelik de özel bir çalışma yürüten Çelik başkanlığındaki AK Parti Milas İlçe Teşkilatı bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı’yla özel gündemli bir görüşme gerçekleşti. Türkiye’nin en fazla kırsal mahallesine sahip ilçelerinden biri olan Milas’ta belirlenen ihtiyaçlara yönelik etkin ve adaletli bir hizmetin sağlanması için bütçe çalışmalarının da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca sürdürüldüğü öğrenildi. Bütçe imkanları doğrultusunda parke ve diğer hizmetlerin kırsal mahallelere dağıtımlarının yapılacağı belirtildi.

Sosyal medyanın da Başkan Çelik tarafından etkin biçimde kullanılmasıyla Muğla siyasetinde diğer teşkilat ve partilere örnek olacak bir dönemin başladığı da sıklıkla dile getirilen yorumlar arasında yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMLAK AKADEMİ İLE EMLAK SERTİFİKA PROGRAMLARI BAŞLIYOR!  Önceki Haber

EMLAK AKADEMİ İLE EMLAK SERTİFİKA PROGRA...

MUĞLA MERKEZLİ 5 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 9 GÖZALTISonraki Haber

MUĞLA MERKEZLİ 5 İLDE UYUŞTURUCU OPERASY...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar