Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Ak Parti İsmetpaşa Mahalle Toplantısı Geniş Katılım İle Gerçekleşti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti İsmetpaşa Mahalle Toplantısı Geniş Katılım İle Gerçekleşti.
Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı’nın haftalık mahalle ziyaretleri kapsamındaki programının bu haftaki durağı İsmetpaşa Mahallesi oldu.

Mahalle temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen toplantıya Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları yönetim kurulu üyeleri kadın ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.
İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin de eşlik ettiği toplantı Ocak ayı içerisinde başlayacak propaganda sürecinin ise küçük bir provası niteliğinde gerçekleşti.
Aday adaylarının da söz aldığı toplantıda ilk konuşmayı Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru yaptı. İsmetpaşa Mahallesi sakinlerine kendilerini misafir ettikleri için teşekkür eden Doğru daha sonra sözü İlçe Başkanı Emin Çelik’e bıraktı.
“Mahalle temsilcilerimiz ile birlikte sohbet niteliğinde tasarladığımız istişare toplantısını meydanlara taşıyan siz değerli İsmetpaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum” diyen Çelik; Milas’ın en büyük mahallesi olan İsmetpaşa Mahallesinin diğer mahalleler gibi hizmete ihtiyaç duyduğunu bu sokakların bu yolların ise Milas’a ve İsmetpaşa Mahallesi’ne maalesef yakışmadığını dile getirdi.
Ak Parti belediyeciliği ile Milas’ın tanıştığı gün hak ettiği tüm hizmetlerin ivedilikle yerine getirileceğini belirten Çelik, birbirinden değerli aday adaylarıyla bu sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağını yinelemeyerek sözü daha sonra Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adaylarına bıraktı.
ADAY ADAYLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Aday Adayı M. Yavuz Demir, Durmuş Özdemir, Hürol Önder, Barış Saylak ve Mustafa Aktaş “hangimiz aday olursa olsun seçimleri Milas kazanacak sizler kazanacaksınız” diyerek birlik ve beraberlik vurgusunu yinelerken program konuşmaların ardından sohbet eşliğinde devam etti.
Daha sonra çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
HASAN KÖKTEN BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI.Önceki Haber

HASAN KÖKTEN BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYLIĞI BA...

Yeni başkan yardımcıları göreve başladıSonraki Haber

Yeni başkan yardımcıları göreve başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar