Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, “Milas Devlet Hastanesi’ne Yeni Doktor Atamaları Yapıldı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, “Milas Devlet Hastanesi’ne Yeni Doktor Atamaları Yapıldı”
Milas Devlet Hastanesi’ne yeni uzman atamalarının da yapıldığı müjdesini veren Başkan Çelik, “Uzman Tabip Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Uzman Tabip Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Uzman Tabip Göğüs Cerrahisi, Uzman Tabip Halk Sağlığı, Uzman Tabip İç Hastalıkları, Uzman Tabip Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Uzman Tabip Tıbbi Patoloji atamaları Milas’ımıza hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu, haftalık genel değerlendirme toplantısında geçtiğimiz hafta yapılan Ankara ziyareti ve il danışma kurulu toplantısını ele aldı. Toplantıya, Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve Yönetim Kurulu’nun yanı sıra AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Milas İlçe Koordinatörü Ömer Özmen de katıldı.

 

Başkan Çelik, Perşembe günü (yarın) STK ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirtmesi ve uygulanacak programı aktarmasının ardından, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretlerinin de genel bir değerlendirmesini yaptı.
Milas TOKİ’de temel atma sürecinin birkaç ay içinde başlayacağı müjdesini veren Başkan Çelik, bölgenin en büyük “Ağız ve Diş Hastanesi”, “Engelsiz Yaşam Merkezi”, yaşlı bireylerimiz için “Huzurevi” çalışmalarında mutlu sona yaklaşıldığını da ifade etti.
Hastaneye yeni doktor atamaları
Milas Devlet Hastanesi’ne yeni uzman atamalarının da yapıldığı müjdesini veren Başkan Çelik, “Uzman Tabip Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Uzman Tabip Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Uzman Tabip Göğüs Cerrahisi, Uzman Tabip Halk Sağlığı, Uzman Tabip İç Hastalıkları, Uzman Tabip Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Uzman Tabip Tıbbi Patoloji atamaları Milas’ımıza hayırlı olsun” dedi.
Merkez ve kırsal mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilmesi sonrası, çalışma programları ve iç istişareler ile yürütülen siyasi çalışmaların değerlendirilmesinin ardından toplantı son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genel Başkandan Belediyeye ZiyaretÖnceki Haber

Genel Başkandan Belediyeye Ziyaret

Gaziler Derneğinin sevilen ismi hayatını kaybetti...Sonraki Haber

Gaziler Derneğinin sevilen ismi hayatını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar