Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ADAY ADAYI HALİL MUTLU, MAHALLELERDE VATANDAŞ İLE BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADAY ADAYI HALİL MUTLU, MAHALLELERDE VATANDAŞ İLE BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.
Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde partisinden Milas Belediye Başkan Aday Adayı olan Halil Mutlu, aday adaylığı sürecindeki saha çalışmalarını sürdürüyor.

Kendisine eşlik eden belediye meclis üyesi aday adaylarıyla parti tabanını oluşturan üye ve delegelerle bir araya gelen Mutlu, bir yandan da kentlerin yönetim paydaşları olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görevin kendine tevdi edilmesi ve seçilmesi halinde geleceğe dönük yönetim anlayışının paylaşıyor. Diğer yandan ilçeye bağlı mahallelerde partili üyeler ve delegelerle buluşarak, geleceğe dönük projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.
 
Aday adayı Mutlu’nun; kent kimliği, kentin tarihi dokusu, Milas’ın sahip olduğu doğal güzelliklerinin korunması, tarımsal faaliyetlere yönelik yerel desteğin nasıl sağlanması gerektiği, kentin kronik hale dönüşen trafik sorununa çözüm önerileri ve daha birçok soruna bakış açısı ve çözüm önerileri karşılık bulurken, şeffaf ve hesap verilebilirliği öne çıkarması, sorunlara ortak akıl ile çözüm önerileri ve toplumsal birlikteliği vurgu yapan sözleri ciddi bir karşılık görüyor.
“Cumhuriyetin tüm değerleri sonsuza kadar bu şehirde yaşayacak” diyen Mutlu, İlçeye bağlı Pınarcık Mahallesi’nden Bodrum’a sınır Meşelik Mahalle Kavşağı’na, Üçyol Kavşağı’ndan Yatağan ilçe sınırına kadar tüm güzergahta bu şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan projelerin yanı sıra, yöresel ürünlerin tanıtımının yapılacağı satış noktalarının Milas’a tanıtım avantajını yaşatacağını belirterek; “Her proje, her sorunun çözüm şekli vatandaşın ve konunun taraflarından alınacak görüşler doğrultusunda hayata geçirilecek. Çoğulcu demokrasiye olan inancımızla, birlikte halkımıza hizmet verecek belediye çalışanlarımızla Milas halkının yüzünü güldürecek, bu kentte yaşayan herkesin gurur duyacağı bir şehir planlıyoruz. Biz buna hazırız” diyen Aday Adayı Mutlu, çalışma anlayışını ve kent ile ilgili geleceğe dönük vizyonunu da ana başlıklar halinde anlatıyor. 
Mutlu; “Aday adaylığı sürecinde yürüttüğümüz mahalle toplantılarının sadece o bölgedeki parti üyelerimiz veya delegemize yönelik olmaması, isteyen her yurttaşımızın bu toplantılara katılabileceğinin altında bu gerçek var. Günlerdir; Kısırlar, Beyciler, Karapınar, Ağaçlıhöyük, Bahçeköy, Gökçeler, Kuzyaka, Balcılar, Demirciler, Hasanlar, Çamovası, Menteş, Koru, Ekinambarı, Akyol, Yakaköy gibi ilçemize bağlı mahallelerde çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu mahallelere; Ören, Güllük, Selimiye, Bafa, Kıyıkışlacık, Dörttepe gibi nüfus açısından büyük mahallelerde de partililerimiz ve vatandaşlarımızla buluşarak nasıl bir yönetim anlayışımız olacak bunu ana başlıklar halinde anlatıyoruz.
Bu toplantılar katılımcı, birlikte yönetme anlayışımızın bir ürünüdür. Bizler kendimizi, bu kentin geleceğine dönük düşüncelerimizi sizlerle paylaşırken, sizlerin de bizlerden beklentilerini, nasıl bir şehirde yaşamak istediğinize dair düşüncelerinizi almak için buradayız” diyerek çalışmanın yapıldığı mahalle sakinlerine sözü bırakıyor ve onların talep ve isteklerini dinliyor.
Görüş ve önerilerini paylaşan mahalle sakinlerini dinleyen ve not alan Aday Adayı Mutlu; “Bizlere iletilen istekleri not alıyoruz. Yetki bize verildiğinde tekrar sizlerin huzuruna çıkıp, neyi nasıl yapacağımızı birlikte değerlendirecek ve uygulama şeklini birlikte belirleyeceğiz. Ana hatlarıyla uygulamayı düşündüğümüz tüm plan ve projelerimiz hazır, bunları hayata geçirebilmemiz için desteklerinizi bekliyorum” diyor.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediyespor sezonun ilk yarısını lider tamamladıÖnceki Haber

Milas Belediyespor sezonun ilk yarısını...

Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Ketendere-Çomakdağ Kızılağaç-İkiztaş ve Bafa’daydıSonraki Haber

Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Ketend...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar