Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Aday Adayı Günlük Çalışmalarına İKK’yi Ziyaret Ederek Sürdürdü.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aday Adayı Günlük Çalışmalarına İKK’yi Ziyaret Ederek Sürdürdü.
Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Aday Adayı Aday Adayı Dr. Mehmet Günlük ziyaretlerine İlçe Koordinasyon Kurulu’nu ziyaret ederek sürdürdü.

Milas’ta bulunan mimar ve mühendisler odalarının başkanları ile görüşme gerçekleştiren Dr. Mehmet Günlük Milas’ı ilgilendiren çözüm odaklı projelerini İKK yöneticileri ile paylaştı.
Milas Çöllüoğlu Hanı’nda bulunan İlçe Koordinasyon Kurulu’na ait ofiste gerçekleştirilen ziyarette Milas’ın geleceğine dair önemli konular ele alındı.
Özellikle teknik konuların görüşüldüğü toplantıda Milas’ın ivedilikle çözüme kavuşması gereken., İmar Durumu, Alt Yapı, Trafik gibi konular konuşuldu.
Milas’ta ayrıca hayata geçirmek istediği projelerden bahseden Dr. Mehmet Günlük klasikleşmiş vaatlerin dışında somut projeler ile Milas'a hizmet etmek istediğini belirtti.
Meslek odası başkanlarının görüşleri ve ortak akıl ile Milas'ı yönetmeye talip olduğunu belirten Aday Adayı Mehmet Günlük ödüllü proje yarışmaları ile birlikte Milas'ın yüz yıllık sorunlarını ele alan çalışmalar yapmayı hedeflediğini dile getirdi.
SODRA DAĞI'NA TELEFERİK YAPMAYACAĞIM.
Her seçim döneminde gündeme gelen teleferik projesinden daha çok Sodra Dağının en müsait noktasına gönül rahatlığı ile herkesi ağırlayacak Atakule benzeri dönen bir restaurant ve mesire alanları yapmayı tercih ediyorum diyen Aday Adayı Mehmet Günlük çevre yolu ve trafik sorununuda İKK yöneticileri ile birlikte masaya yatırdı.
Özellikle okulların açık olduğu sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik ve otopark sorununu ele alan Mehmet Günlük ve İKK yöneticileri hafif raylı sistem ve tramvay gibi çözümleri görüşerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Ketendere-Çomakdağ Kızılağaç-İkiztaş ve Bafa’daydıÖnceki Haber

Belediye Başkan Aday Adayı Evran, Ketend...

YENİ YÜZYILDA YEPYENİ BİR MİLAS İÇİN ELELE…Sonraki Haber

YENİ YÜZYILDA YEPYENİ BİR MİLAS İÇİN ELE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar