Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN
Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, Ege Bölgesi Başkanı Erhan Sayın, Derneğin Milas İlçe Başkanı Mehmet Tavaslı, Basından Sorumlu İlçe Başkanı Adem Kankaynar ve İlçe Kültür Koordinasyon Başkanı Mevlüt Korkmaz ile birlikte ilçedeki başarılı bürokratlardan biri olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a özel bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Göreve geldikten sonra birbiri ardına başarılı projelere imza atan, Milas’ın adını ulusal ve uluslararası platformlarda projeleriyle bir adım öne çıkarma çabası içindeki Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a, geçtiğimiz günlerde bazı temaslarda bulunmak üzere ilçemize gelen Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Oya Canbazoğlu, Ege Bölgesi Başkanı Erhan Sayın, Derneğin Milas İlçe Başkanı Mehmet Tavaslı, Basından Sorumlu İlçe Başkanı Adem Kankaynar ve İlçe Kültür Koordinasyon Başkanı Mevlüt Korkmaz ile birlikte özel bir ziyaret gerçekleştirildi.

 

 

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Oya Canbazoğlu, yurtiçi ve yurtdışında derneğin faaliyetlerinden söz ederek, derneğin ana faaliyet konusu eğitim ve kültür anlamında Milli Eğitim Bakanlığı ve bakanlığa bağlı il ve ilçe milli eğitim müdürlükleriyle işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı.

 

 

Genel Başkan Canbazoğlu; “Muğla bizim son derece önemsediğimiz bir il ve dolayısıyla tüm ilçelerinde de tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerle aktif bir şekilde, işbirliği yaparak çalışma arzusundayız.

 

 

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptığınız çalışmaları dernek olarak yakından takip ediyoruz. Özellikle unutulmaya yüz tutmuş, hepimizin çocukluğunda oynadığı oyunları yeni nesile aktarmak, büyüklere de hatırlatma adına düzenlediğiniz çocuk oyunları şenliğiyle Guinness rekorlar kitabına Milas’ın girmesini sağlamanız, Erasmus programlarıyla öğrenci ve öğretmenlerimizi yurtdışı eğitim gezilerine taşımanız ülkemiz ve Muğla’mız için son derece önemlidir. Elbette ilçenin eğitim seviyesi, kalitesi de bu tür organizasyonlarla öne çıkarken, aydınlık geleceğimizin teminatı yavrularımız, sizler gibi başarılı bürokratlarımızla her alanda istenilen seviyeye ülkemizi taşıyacaklardır. Bu anlamda sizi ve şahsınızda tüm milli eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diyerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a bir tişört ve özel yapım çini tabak hediye etti.

 

 

Gerçekleşen ziyaret için Genel Başkan Canbazoğlu ve arkadaşlarına teşekkür eden Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise; “Belki çok klasik bir söz olacak ama eğitim sadece dört duvar arasında verilen bir şey değildir. Çocuklarımıza müfredatın yanı sıra eğitimi daha eğlenceli bir hale getirmek, farklı metodlarla çocuklarımızın vizyonunu genişletmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar kısmen de olsa bunu başardığımızı söyleyebilirim. Elbette bu kadarıyla yetinmeyeceğiz. Daha iyisini yapma adına hepimiz büyük bir gayret içindeyiz. Birkaç yıl sonra bu ilçeden bilim, sanat, kültür, spor ve diğer alanlarda çok başarılı gençlerimiz yetişecektir” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞARILI KALECİ BAŞKAN TOKAT’I ZİYARET ETTİÖnceki Haber

BAŞARILI KALECİ BAŞKAN TOKAT’I ZİYARET E...

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINA RUS TURİSTLERİ TAŞIYAN İLK UÇAK İNDİSonraki Haber

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINA RUS TURİSTLERİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar