Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

ŞENLİK KOMİTESİ, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞENLİK KOMİTESİ, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ…
8. Milas Zeytin Hasat Şenliği Komitesi, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Komite üyelerinin yaptığı açıklamada; “Tüm değerlerimize, elde ettiklerimize hep birlikte sahip çıkmamız gerekir” vurgusu yapıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Halit Şenli, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’ne sayılı günler kala yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda sözlerine Milas eski kaymakamlarından Karabük Valisi Fuat Gürel ve İnegöl Kaymakamı Eren Arslan'a zeytin şenliğine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek başlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Dökme zeytinyağı ve sabunluktan’ çıkıp Avrupa’nın gözbebeği haline geldik. Bu yüzden şenliğin önemini çok iyi biliyoruz” dedi.

“İŞİN İÇERİSİNDE HALK, ÜRETİCİ VARSA ŞENLİK AMACINA ULAŞACAKTIR”

Samimiyet, iyi niyet ve gayretin şenliğin özünü oluşturacağını vurgulayan Başkan Tokat, konuşmasında şu konulara değindi:

“İşin içerisinde halk, üretici varsa şenlik amacına ulaşacaktır. Bu tür etkinlikleri yapmak ülkenin içinde bulunduğu şartları da düşününce gerçekten zor ama odalarımızın, kurumlarımızın desteğiyle en iyisini yapmak istiyoruz. Siz değerli muhtarlarımızdan tek isteğimiz heyecanımıza ortak olmanızdır. Çünkü biliyoruz ki işin içinde halk, üretici varsa şenliğimiz amacına ulaşacaktır.

“TÜM ODA VE KURUMLAR ŞENLİĞİMİZE EŞİT DESTEK VERMEKTEDİR”

Bugün şenliğe destek verenler olarak karşınızdayız. Birbirinden üstün olan kurum yok aramızda, herkes şenliğimize eşit destek vermektedir. 12 Kasım sabahı kortej yürüyüşümüz ile başlayacak şenliğimiz iki gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle vatandaşlarımızla buluşacaktır.” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer konuşmasında “Milas, parlayan bir yıldız olacak. İlerleyen yıllarda çok daha iyi noktalara geleceğimize eminim. Yağlı zeytinimizin de coğrafi işaretini almak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” derken, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ise “Milas’a değer katan unsurlarımız var. Fuar ve şenlik bu değerlerimiz arasında yer almaktadır. Milas, zeytinin başkenti ve 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nde tek bir amacımız var, zeytinimizi tanıtmak. Tüm değerlerimize, elde ettiklerimize hep birlikte sahip çıkmamız gerekir.” diye konuştu.

  1. Milas Zeytin Hasat Şenliği Komitesi ve muhtarlar buluşması, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan uyuşturucu operasyonuÖnceki Haber

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da patlama: 4 ölü 38 yaralıSonraki Haber

İstanbul'da patlama: 4 ölü 38 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar