BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

Sefirin Kızı'nın yeni bölümünde Milaslıları bir sürpriz bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sefirin Kızı'nın yeni bölümünde Milaslıları bir sürpriz bekliyor
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Milas sınırları içerisinde çekimleri devam eden ve televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran Sefirin Kızı isimli dizinin önümüzdeki bölümünde Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği ve Muğla Yörük Obaları Derneği yer aldı.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Tüm Türkiye'yi ekranlara kitleyen, başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimlerin paylaştığı ve Milas sınırları içerisinde çekilen Sefirin Kızı adlı dizinin önümüzdeki bölümünde Milaslı diziseverleri bir sürpriz bekliyor. Milas'ın aktif dernekleri arasında yer alan ve Milas'ın tanıtımda büyük rol oynayan Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği ve Muğla Yörük Obaları Derneği dizinin son çekilen bölümünde yer aldı. 
Geleneksel olarak yapılan Yörük Toyu'ndan bazı bölümlerine yer verilen dizide, derneklerini amacının Milas’ın ve Muğla'nın tanıtımını yapmak olduğu açıklandı.

BaşkanKiriş: Hemtanıtımaçısındanhemdeekonomikaçıdanönemli...

Yörük kültürünü ve hayat hikayesini anlatmanın esas amaçları olduğunu belirten Milas Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, derneklerine böyle bir teklif geldiğinde seve seve hemen kabul ettiklerini söyledi. Bunun için Yörük çadırlarını kurduklarını, keşkekleri ocağa koyduklarını ifade eden Başkan Kiriş, develer ve atların yanı sıra bölgeye ait yöresel elbiselerle Muğla'yı ve Milas'ı tanıtmak için ekranlarda olacaklarını sözlerine ekledi. Kiriş, "Milas ve Yörüklüğümüz söz konusu ise her platformda yer alırız. Buna benzer dizilerin ve filmlerin çekilmesini ve devam etmesini gerektiğini dizi setine gidince birkez daha anladık. Çünkü orada bölgemizin insanları vardı. Hem tanıtım açısından hem de ekonomik açıdan önemli... Dolu dolu bir dizi özellikle Milaslıların izlemesi gereken biz dizi" dedi. 

Sefirin Kızı isimli televizyon dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak. 
 

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kanala uçtuÖnceki Haber

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü...

Milas’ın ‘Dev Projesi’ gün sayıyorSonraki Haber

Milas’ın ‘Dev Projesi’ gün sayıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar