BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

MİZO üyesi çiftçilere sağlık hizmetinde özel indirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİZO üyesi çiftçilere sağlık hizmetinde özel indirim
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Milas Ziraat Odası Başkanlığı ile Özel İZAN Sağlık Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Milas Ziraat Odası (MİZO) üyeleri ile eş ve çocuklarına, MİZO personeline Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nde alacakları ayakta ve yatarak sağlık hizmetlerinde yüzde 10 – 20 oranında indirim uygulanacak. Sağlık indirimi protokolünü pandemi kahramanı olan sağlık çalışanları ve çiftçilerin dayanışması olarak gördüğünü ifade eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, protokolün taraflar adına hayırlı olmasını diledi.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO üyesi çiftçiler ile eş ve çocuklarının, MİZO personelinin faydalanabilmesi için Özel İZAN Sağlık Hastanesi yönetimine, sağlık hizmeti indirimi talebinde bulundu. 
Milas Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova’nın da bulunduğu görüşmenin olumlu sonuçlanmasıyla; Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO üyesi çiftçilere özel sağlık hizmeti indirimi sağlayan protokolü imzaladı. 
MİZO’DAN VERİLECEK BELGE İLE İNDİRİM GEÇERLİ OLACAK
Yürürlüğe giren protokol sayesinde MİZO üyelerinin Oda’dan alacakları belge ile Özel İzan Sağlık Hastanesi’ndeki tedavilerinde indirim imkânına kavuştuğunu müjdeleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, ayaktan tedaviler olarak; poliklinik muayenelerinde, ayaktan ileri tetkiklerde (MR, Tomografi, laboratuvar v.b.), yatarak tedaviler kapsamında ise doğumlar, tıbbi yatışlar ve ameliyatlarda yüzde 10 ile 20 arasında oranlarla indirim uygulanacağını belirtti.
PANDEMİ KAHRAMANLARININ ÖRNEK DAYANIŞMASI
Protokol için çiftçiler ve şahsı adına Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman’a ve hastane yönetimine, sağlık çalışanları ile hastane personeline minnettar olduğunu ifade ederek teşekkür eden Başkan Atıcı, “Pandemi başladığı günden bu yana sağlık çalışanlarımız ve çiftçilerimiz virüsle ciddi mücadele verdi ve bu mücadele de devam ediyor. Sağlık çalışanlarımız hastalarımızın iyileşmesi için, çiftçilerimiz ise insanlarımızın sağlıklı beslenebilmeleri için ürün üretmek için çalışıyor. Bu protokol pandemi kahramanı olan sağlık çalışanlarımız ve çiftçilerimizin örnek bir dayanışmasıdır. Bu vesile ile tüm pandemi kahramanlarını canı gönülden kutluyor, halkımızı da virüse karşı tedbirlere uymaya davet ediyorum.” diye konuştu. 
“ÇİFTÇİMİZE HİZMETTEN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”
Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Z. İbrahim Özman da çiftçilere özel sağlık hizmeti indiriminin hayırlı olmasını dileyerek, “Pandemide tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık çalışanlarının ve çiftçilerin değeri çok net bir şekilde anlaşıldı.  Milas tam anlamıyla bir tarım kenti... Ülkemiz için bizler için çok değerli olan Milas’ın kıymetli çiftçilerine şifa dağıtmaktan, hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Tedbirlere riayet ederek, virüsü hep birlikte yenelim. Sağlıklı günler diliyorum.” dedi.
Tören, imzaların atılması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 KÖPEK 3 KEDİ ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ..Önceki Haber

4 KÖPEK 3 KEDİ ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ..

10 Mart itibariyle yeni mesai saatleri belli oldu..Sonraki Haber

10 Mart itibariyle yeni mesai saatleri b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar