Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Milas’ın sevilen müdürü Usta, tecrübelerini Süt Birliği için kullanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas’ın sevilen müdürü Usta, tecrübelerini Süt Birliği için kullanacak
-Mehmet Raci Usta, Mali İşler Danışmanı olarak Süt Birliği’ne hizmet edecekMilas Vergi Dairesi Müdürlüğünden emekli olan Mehmet Raci Usta, Milas Süt Birliği ile protokol imzalayarak Mali İşler Danışmanı olarak Milas Süt Birliği’nde göreve başladı.

Süt Birliği ailesine katılan Mehmet Raci Usta’yı tebrik eden Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Süt Birliği’nin daha güçlü bir kadroyla yenilikçi, değer üreten projelerle üyelerine ve tüketicilere hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. 
Renkli kişiliği, güler yüzlü tavrıyla vatandaşlara her şartta yardımcı olan, makam kapısı her daim açık olan bir müdür profili çizen Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, 30 yılı aşkın bir sürenin ardından emekliliğe ayrıldı.
Emekliliğinin ardından mesleki bilgi ve deneyimlerini yine Milas için kullanma kararı alan Mehmet Raci Usta, Türkiye Süt Üreticileri Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’nin birlikte çalışma teklifini kabul ederek, Milas Süt Birliği’nde Mali İşler Danışmanı olarak göreve başladı. 
Protokol töreninde konuşan Türkiye Süt Üreticileri Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği’nin istikrarlı bir şekilde büyümeye, yatırımlar gerçekleştirmeye devam ettiğini ifade ederek, “Hem üreticilerimize hem tüketiciye olan hizmetlerimizle hem de vergi noktasındaki performansıyla bir marka değeri ortaya koyan Milas Süt Birliği, bugün 300 milyon ciroya sahip olan büyük bir üretici örgütü ve yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Her zaman üyesinin cebine 1 kuruş fazla para girmesi için sorumluluk alan Birliğimiz için üreticilerimizin girdi maliyetlerinin düşürülmesi, akılcı bir ekonomi yönetimi, işleyişi bizler için çok önemli. Üreticisinin sütünü pazarlamaktan öteye geçen, üyelerimizin ihtiyacı olan yemi, tohumu, diğer tüm hizmetleri uygun fiyatla sunan Birliğimizin mali işlerinde, üreticimizin tüketicilerimizin yararına hazırladığımız/hazırlayacağımız projelerimizde sürdürülebilir karlılık, stratejik hamlelere de büyük önem veriyoruz. Süt İşleme Tesisimizin faaliyete geçirerek üyelerimizin üretimi olan Milas’ın işlenmiş süt ve et ürünlerini hem yurt içinde hem de yurtdışında tüketicilere sunmak istiyoruz. İhracatta yönelik de atılımlar gerçekleştirme hedefindeyiz.” dedi.
“TECRÜBE VE DENEYİMLERİ BİZE GÜÇ VERECEK”
Mehmet Raci Usta’nın desteğiyle güçlerine güç kattıklarını kaydeden Başkan Gezgin, “Birliğimizin bu hedefleri doğrultusunda tecrübesi ve deneyimi bulunan, mevzuata hakim olan, Milas’a yıllardır hizmet eden ve görev bilinciyle, kişiliğiyle de herkesin takdirini toplayan bir isim olan Mehmet Raci Usta bey ile yıllardır tanışıklığımız var.  Mehmet bey, Milas Vergi Dairesi Müdürlüğü görevi süresince Milas Süt Birliği’ne de görev alanı içerisinde ciddi yardımları katkıları bulunmuş birisidir. Emeklilik kararının ardından tecrübelerini ve deneyimlerini Milas Süt Birliği için kullanmasını istedik. Sağ olsun bizleri kırmadı ve birlikte çalışma teklifimizi kabul etti. Artık Mali İşler Danışmanı olarak Milas Süt Birliği ailesinin bir üyesi olan Mehmet bey, Birliğimizin mali konularında karlılığın sağlanması, ekonomik faaliyetlerimizdeki iç denetimlerde, Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde şuan inşa çalışmaları başlayan, Birlik üyelerimizin ürettiği kaliteli sütü, eti ürün haline dönüştüreceğimiz Süt İşleme Tesisimiz ile ilgili de görev alacak. Mehmet beye yeni görevinde başarılar dileyerek, bu birlikteliğin Birliğimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 
Milas Vergi Dairesi Müdürlüğü süresince tüm Milas halkına, kurum ve kuruluşlara, STK’lara elinden geldiğince yardımcı olduğunu ifade eden Mehmet Raci Usta, Milas Süt Birliği ailesinin bir üyesi olarak hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Emeklilik kararımın ardından Türkiye Süt Üreticileri Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Sayın Ali İhsan Gezgin ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, tecrübelerimi ve deneyimimi Milas Süt Birliği için kullanmamamı isteyerek birlikte çalışmak istediklerini söylediler. Marka değeri olarak örnek çalışmalara imza atan, Milas’ın kurumsallaşmış bir üretici örgütü olan Milas Süt Birliği ile çalışmanın benim içinde onur ve gurur kaynağı olacağını ifade ederek, bu teklifi kabul ettim. Milas Süt Birliği gibi 3 bin kişilik geniş bir ailede bulunmaktan mutluyum, Birliğimizi daha da ileriye götürebilmek, üreticilere hizmet etmek için elimden geleni yapacağım.”
Protokol töreni, imzaların atılması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇELİK AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ.Önceki Haber

ÇELİK AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ.

MİLAS İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISISonraki Haber

MİLAS İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar