BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

MİLAS ve BODRUM’UN ERTUĞRUL’U!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLAS ve BODRUM’UN ERTUĞRUL’U!..
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
Televizyon kanalında gösterime girdiği günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen, dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın da bu izlenme oranına büyük katkı sağladığı Diriliş Ertuğrul adlı dizi, yurtiçi ve yurtdışında olduğu gibi ilçemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip. İşte onlardan biri de henüz 4 yaşındaki Halit Ertuğrul Velioğlu…
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

Beş kardeşin en küçüğü olarak 2016’da Bodrum’da dünyaya gelen henüz 4 yaşındaki Ertuğrul ve ailesi tam anlamıyla dizinin ve başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın hayranı… Dünyaya geldiği günlerde başlayan ve adını da diziden alan Ertuğrul, adına açılan sosyal medya hesaplarıyla da binlerce insanın ilgi odağı durumunda.
Büyüdüğünde, kendisine idol olarak gördüğü Engin Altan Düzyatan gibi oyuncu olmak isteyen Ertuğrul’un en büyük destekçisi de ailesi… Bu nedenle küçük Ertuğrul’u bir ajansa kaydettirmişler.

DÜNYAYA GELŞİ DE ENTERESAN BİR ÖYKÜ… 

Anne, bir rahatsızlık nedeniyle 4 yıl önce ameliyat olur. Aslında o günlerde Ertuğrul’a hamiledir ancak bu durumun ne kendisi, ne de ameliyatı yapan doktorlar farkındadır. Ameliyatın ardından normal kontrole gittiğinde annenin, ameliyat sırasında hamile olduğu ortaya çıkar. Doktorlar bu durumu ‘mucize’ olarak nitelendirirken, işte o günlerde dizi de başlamış ve aile tarafından beğeniyle izlenmektedir. Velioğlu çifti, bebeğin cinsiyeti belli olduğunda ise adını da Ertuğrul olarak koymuşlar.

SAÇLARI HİÇ KESİLMEMİŞ…

Dizinin başrol oyuncusu Düzyatan, rolü gereği saçlarını uzatmış. Küçük Ertuğrul da doğduğu günden beri saçlarını tıpkı onun gibi uzatmış. Oyuncunun tüm hareketlerini ezberleyen ve onun gibi davranmaya çalışan Ertuğrul Velioğlu, deyim yerindeyse Milas ve Bodrum’un Diriliş Ertuğrul’u konumunda… Ertuğrul ve ailesinin en büyük hayali ise dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile tanışmak…

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gürün’den Kuraklık UyarısıÖnceki Haber

Başkan Gürün’den Kuraklık Uyarısı

BAŞKAN TOKAT BODRUM’DA GERÇEKLEŞEN SALDIRIYI KINADISonraki Haber

BAŞKAN TOKAT BODRUM’DA GERÇEKLEŞEN SALDI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar