Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

İstanbul Ev Taşıma Şirketleri Revaçta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Ev Taşıma Şirketleri Revaçta
Köklü ve kurumsal bir yapıya sahip Uğur Nakliyat, 43 yıldır nakliyat hizmeti vermektedir. Yılların birikimi ve deneyimiyle sektörde önde  gelen nakliyat firmaları arasındayız.

Uğur Nakliyat
Köklü ve kurumsal bir yapıya sahip Uğur Nakliyat, 43 yıldır nakliyat hizmeti vermektedir. Yılların birikimi ve deneyimiyle sektörde önde  gelen nakliyat firmaları arasındayız.
Firmamız şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetleri vermektedir. Vermiş olduğumuz nakliyat hizmetlerini  alanında uzman ekibimizle profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz. 
Hedefimiz, müşteri beklentilerine uygun nakliyat hizmetleri sunarak  %100 müşteri memnuniyetini sağlamak. Bu nedenle verdiğimiz tüm nakliyat hizmetlerinden sonra müşterimizle irtibata geçerek hizmetlerimizden memnun kalıp kalmadıklarını sormaktayız.  Müşterilerin şikayet ve beklentileri doğrultusunda, tüm nakliyat hizmetlerimizi müşteri isteklerine uygun şekilde gerçekleştirmek için çalışmaktayız.

Uğur Nakliyat, teknolojiyi  yakından takip ederek hizmetlerinde kullanmaktadır. Gelişen teknolojiye ayak uydurup çağın gerisinde kalmadan, nakliyat işlemlerini daha kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştirmeye önem vermektedir. Nakliyat sektöründeki teknolojinin son ürünü asansörlü araçları hizmetlerimize dahil ederek aktif olarak kullanmaya başladık. İhtiyaç olması durumunda ya da siz istediğiniz takdirde her zaman nakliyat hizmetimizi asansörlü araçlarla vermekteyiz.

Firmamız tüm eşyalarınızı sözleşmeli, sigortalı olarak taşımaktadır. Eşyalarınızı anlaştığımız sigorta firması aracılığıyla sigortalamaktayız. Yapılan sigorta, nakliyat işlemine başladığımız andan itibaren eşyalarınızın tümü için geçerlidir. Eşyalarınızın nakliyat sırasında hasara uğraması durumunda zararınız anında karşılanmaktadır. 
Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş firmamız, müşterilerini fiyat konusunda mağdur etmemeye özen göstermektedir.  B u sayede sizlere hem  güvenilir hem kaliteli nakliyat hizmetleri sunmaktadır.
Firmamızdan İstanbul ev taşıma şirketleri almak için web sitemizden bizimle iletişime geçip randevu oluşturabilirsiniz.

Kaynak:Hürriyet


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısını 2 Mart Cuma günü gerçekleştirecek.Önceki Haber

Milas Belediye Meclisi Mart ayı olağan t...

MİLAS PİR SULTAN ABDAL VE ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ BU HAFTA MUĞLADAY'DISonraki Haber

MİLAS PİR SULTAN ABDAL VE ALEVİ KÜLTÜR D...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar