Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi açıldı
Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi, Milaslı 11 avukat ortaklığınnda, Milas’ta İsmetpaşa Mahallesi Müştakbey Caddesi, Sudi Özkan İş Merkezi’nde, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi; Av. Fahrettin İnanç, Av. Yasemin Dinler, Av. Raziye Nazan Akdemir, Av. Fatmanur Selam, Av. Bülent Demir, Av. Barbaros Gezgin, Av. Tolga Yıldırım, Av. Ozan Güngör, Av. Ayşegül Erol, Av. Naime Fırat Tokmak, Av. Dilek Yaşar Akkaya ortaklığında kuruldu.

Milas Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Yapar, Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, Milas - Bodrum Havalimanı’ndan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erman Akkaya, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, siyasi parti temsilcileri ile ilçe protokolünün ve avukatların katıldığı törenin ardından hizmete açılan Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi’nin; arabuluculuk görüşmelerinde tarafsızlığı ve gizliliği önemseyen, tarafların itibarını koruyan, alanında uzman ve donanımlı kadro ile taraflar arasındaki ihtilafları daha az masrafla ve en kısa yoldan çözüme kavuşturmak için hizmet verdiği belirtildi.

Çözüm Arabuluculuk Merkezi, Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun’un, arabuluculuk müessesesinin, dava yükü çok fazla olan mahkemeleri rahatlatan, bu anlamda güzel bir uygulama olduğunu belirten konuşması ardından, protokolün kurdelayı kesmesiyle hizmete girdi.

Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi, aynı zamanda konforlu, donanımlı ve teknolojik altyapıya sahip toplantı odalarıyla da dikkat çekti.

Hukuk sistemimize yakın zamanda giren Arabuluculuk müessesesi, Mahkemelerin yükünü azaltmak amacıyla, tarafların arabuluculara sevkedilerek, önce burada anlaşmalarını sağlamayı hedefliyor. Ancak anlaşma sağlanamazsa, bu kez iş mahkemeye düşüyor. 

Arabuluculuk müessesesi, özellikle çok önemli olmayan uzlaşmazlıklarda, mahkemeleri meşgul etmeden, taraflarla görüşerek, anlaşmalarını hedefliyor. Dosyalar, mahkeme tarafından arabuluculara yönlendiriliyor. Arabulucular taraflar arasında anlaşma sağlayamazsa, bu kez devreye mahkeme giriyor. 

Açılışa katılan davetliler, Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi’ni gezdikten ve merkez hakkında bilgi aldıktan sonra Çözüm Milas Arabuluculuk, Tahkim ve Danışmanlık Merkezi ortaklarına ve personeline başarılar diledi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas'ta ilk pamuk hasadı yapıldıÖnceki Haber

Milas'ta ilk pamuk hasadı yapıldı

Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanındaSonraki Haber

Milas Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar