Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile 'Halk Gününde" yoğun ilgiyle güne başladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile 'Halk Gününde" yoğun ilgiyle güne başladı.
AK Parti İlçe binasında her hafta salı günü 'Halk Gününde' yüzlerce vatandaş akın ediyor. Yoğun ilgiye rağmen İlçe Başkanı Çelik mahalle muhtarları, mahalle başkanlarını ve vatandaşları tek tek dinleyerek sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapıyor. Çelik, her hafta Salı günleri yaşanan yoğunlukla ilgili, vatandaşlarımız, mahalle muhtarlarımız sağ olsunlar hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmıyor. Bizler de bu koltuklarda onlar için varız’ dedi. Vatandaşların ve mahalle başkanlarının sorunlarını ilettiği ve sorunların ivedilikle yerinde çözüldüğü vatandaşlarca belirtildi.

AK Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Soner Korkmaz, Umut Yiğitkaya, Akın Kuzyaka, Cemile Özdemir, Derya Ülgen Baş, Niyazi Karakaş ve Muhammet Kıprak ile vatandaşlarla tek tek ilgilenildi. Vatandaşları yoğun ilgisi olduğunu belirten teşkilat başkanı Yiğitkaya, ‘bu yoğunluklar bizi mutlu eder. Sonuçta siyaset yapsak da Emin başkanımın dediği gibi hizmet siyaseti yapıyoruz. Siyasetin doğası da insan ve bizlerde Milaslı tüm vatandaşlarımızla tek tek ilgileniyoruz, ilgilenmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz,’ dedi. Halk gününde nöbetçi olan yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Soner Korkmaz, "yüzlerce vatandaşlarımız bugün parti binamıza geldi, yönetim kurulu arkadaşlarımızla ilgilendik. Emin başkanım bir taraftan biz yönetim kurulu üyeleri bir taraftan hep birlikte tüm vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık" dedi. 

İlçe binasına Rüştü Yiğitkaya’dan ziyaret.
Önceki dönemlerde AK Parti Milas Belediye Başkan adayı olan Rüştü Yiğitkaya, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’i 'Halk Gününde' ziyaret etti. Ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversite Öğrencilerine Yönelik Protokol İmzalandıÖnceki Haber

Üniversite Öğrencilerine Yönelik Protoko...

BAŞKANDAN KAMUOYUNA, ‘MİLASSPOR’A SAHİP ÇIKIN’ ÇAĞRISI…Sonraki Haber

BAŞKANDAN KAMUOYUNA, ‘MİLASSPOR’A SAHİP...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar