BAŞKANLAR SABİT
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü
MEET LOUNGE.
MHP RÜŞTÜ- MECLİS REKLAM YERİİİİİİİİİİ

ÇELİK AVŞAR’DA MAHALLE SORUNLARINI DİNLEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇELİK AVŞAR’DA MAHALLE SORUNLARINI DİNLEDİ
HABER İÇİ RESİM ALTI MECLİS
AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, yönetim kurulu üyeleri ile Avşar Mahalle Caminde Cuma namazına katıldı namaz sonrası vatandaşlar hasbihal etti.
MGM GLOBAL ÖZEL GÜVENLİK -CENKER -ÇETİN

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, yönetim kurulu üyeleri Akın Kuzyaka, Niyazi Karakuş, Halil Karcıoğlu ve Selimiye Bölge Koordinatörü Süleyman İşler ile Avşar Mahallesinde Cuma namazına katıldı. Cuma namazı sonrasında mahalle vatandaşları ile hasbihal etti.  Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir mahallede Cuma namazı kılan çelik namaz sonrası vatandaşlarla buluştu.

Bölge için elzem olan elektrik ve parke sorunlarını hallettik.

Çelik, “Avşar Mahallesinde yeterli olmasa da geçici olarak parke sorunu çözdük. Elektrik problemlerini hallediyoruz. Bizim amacımız hizmet siyaseti yapmak. Göreve geldiğimiz den beri bu bölgeye 7-8 defa geldim. Her geldiğimizde bir iki sorunlarınızı çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Toprak tuzlu, su ihtiyacı fazla.

Çelik; “Bölge halkının en büyük geçim kaynağı hayvancılık ve tarım. Mera alanları bunun için önem arz ediyor. Bizler bunun için buradayız. Amacımız buraya suyu getirip toprağı tuzdan arıtmak. Bu yüzden burası için baraj projesini bakanlık tarafından onaylattık. 2023’e kadar yaptırmak istiyoruz. Bu toprakların sahipsiz bırakmak  istemiyoruz. “dedi.

Mera alanı için gölgelendirme ve mera temizliği yapılacak.

Mera alanını sahipsiz bırakmamak için bölge halkının yararına hizmet etmesi için mera iyileştirme çalışmaları yapılacak. Milas İlçe Tarım Müdürlüğünce ele alınacak ve  alan temizlenerek etrafı çevrilecek. Daha sonra alan bölge halkının hayvanlarını otlatmak için bir yer halini alacak.

Güvenlik için elektrik hattı çekilecek.

Bölge halkının hırsızlık vakalarına önlem almak adına güvenlik kamera koydurmak istemi üzerine gerekli görüşmeleri yapan Çelik, Mera alanının güvenliğini artırmak için gerekli çalışmaları başlattı. Mera alanına güvenlik kamera konulması ve bunun elektrik alt yapısının sağlanması için gerekli çalışmaları başlattı.

Dere hattı temizliği için bölge muhtarları ile birlikte hareket edecek.

Bölgenin deniz seviyesine yakın olması sebebi ile dere yataklarının ıslahı önemli konulardan birisi olduğunu aktaran Avşar Mahalle Muhtarı İsmail Kop; “ bölgemiz için yatırımların çok önemli olduğunu ve bu yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız, milletvekillerimize ve İlçe başkanımız Emin Çelik’e teşekkür ederiz. Çelik bölge muhtarlarını toplayarak bir komisyon kurulmasını ve bu komisyonla bölge için gerekli çalışmaları başlatmak için görüşmelere hafta içi başlayacağını söyledi.

Üstekler

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak Avcı’ya Suç Üstü.Önceki Haber

Kaçak Avcı’ya Suç Üstü.

Kar Milas-Yatağan Yolunu Trafiğe Kapadı.Sonraki Haber

Kar Milas-Yatağan Yolunu Trafiğe Kapadı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar